Camper rondreis westkust Amerika: LA, here we come!

Whaaa, het is zover! On y va! Final check, tijdschakelaars instellen, koffers en buggy in de auto en gaan. Op naar Schiphol!
12.45 vertrekken we voor onze eerste grote reis als gezinnetje naar Amerika, LA om precies te zijn. Samen met ons zoontje van anderhalf over de Atlantische oceaan naar het land der extremen.
Online inchecken heeft niet zoveel toegevoegde waarde als je met kleine kinderen en een buggy reist(behalve als je nog een goede spot moet bemachtigen!). Dus checken we lekker old fashioned in aan de balie bij een hele lieve dame, die ons voorziet van de nodige labels en gelukswensen. Snel door naar de douane en paspoortcontrole en dan beginnen toch echt die vakantiekriebels! O, wat voel ik me trots en bevoorrecht als ik hier zo met mijn mannen rondloop. En ik zal gelijk maar met jullie delen dat we niet met zijn drietjes, maar met zijn vieren aan dit avontuur beginnen! There is a bun in the oven!!! Pas zes weken, dus we moeten zelf ook nog een beetje aan het idee wennen.
We hebben nog een kleine anderhalf uur voor we opstijgen naar kruishoogte. Dus we nemen nog een broodje en een vers sapje en laten onze kleine vent nog even uitrazen voordat de 11 uur durende vlucht kan beginnen.
Één ding weet ik wel, voor mij is deze vakantie al ‘aan’ en ik voel me volledig relaxed.
Ouders met kinderen mogen vaak als eerste boarden. Hier maken we bewust nooit gebruik van. We gaan liever als één van de laatsten aan boord, hoe korter hoe beter!
Aan boord werden we verwelkomd door een schat van een stewardess die zelf ook een zoontje van anderhalf heeft en gelijk verliefd was op Teun, dit komt helemaal goed!
De vlucht ging voorspoedig en we hebben alledrie wat uurtjes slaap kunnen pakken. Om 14.45 landden we op LAX. En ondanks de kiwi in de handbagage (sorry) waren we zo door de douane.
Voor de eerste nacht boekten we via booking.com een hotelkamer met ontbijt dicht bij het vliegveld met een gratis shuttle service. We hebben op de hotelkamer gegeten waarna we om 19.30 onder de wol kropen. En terwijl ik wegdommel denk ik: Thank god dat we een camper hebben gehuurd. Ons monster had namelijk in de paar uurtjes op de hotelkamer al 4 keer de kans gezien om de koffer leeg te trekken en het voor elkaar gekregen om de receptie te bellen met de vaste telefoon.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s